Handig voor op festivals

Waar veel mensen zich op een festival nog wel eens in vergissen is het weer. Het gebeurt vaak dat mensen verbranden omdat het niet warm is en ze denken dat zonnebrand overbodig is de zon kan er altijd voor zorgen dat je verbrand Maar het tegenovergestelde komt ook voor, dat mensen ziek worden omdat ze in korte broeken en shirtjes in de regen lopen. Dus als je plek over hebt in je tas prop er een trui in.

Zonnebrand

Op een festival kan het slecht weer zijn maar het kan ook zo zijn dat de zon de hele dag schijnt. Nu moet je wel uitkijken dat je niet het festival met een compleet verbrande huid moet gaan afsluiten want dat is erg slecht voor je huid, dus dan is het wel handig om zonnebrand bij de hand te hebben. Ook voor op het festival terrein zelf zal de zonnebrand erg van pas komen. Want als je de hele dag in de zon staat te genieten van de muziek kun je voor dat je het door hebt al verbrand zijn!

Eten

Iedereen weet dat je veel moet eten om voldoende bodem te hebben voor dat je veel alcohol gaat drinken. Natuurlijk kan je op het festival terein ook aan eten komen er zijn veel tentjes of eet kraampjes en op sommige festivals ook een kleine supermarkt. De prijzen op het festival zijn vaak enorm duur, 3 muntjes a €2,50  voor een broodje hamburger is zeer gebruikelijk om maar een voorbeeld te noemen. Lekker zijn ze zeker! Maar zijn ze ook echt 7,50€ waard ? Ik vind het persoonlijk fijner en goedkoper om zelf eten en of drinken mee te nemen hierdoor betaal je minder en heb je meer drank en eten.

Powerbank

Een powerbank is een mobiele oplader waarmee je alles kan opladen als je geen beschikking hebt over een stopcontact. De powerbank is vaak klein zodat het handig is om mee te nemen op reis in de bus of trein en ook naar een festival natuurlijk. Een powerbank is ook handig wanneer je altijd bereikbaar moet zijn met je telefoon zonder dat er een stopcontact in de buurt is. Dit is natuurlijk handig voor op een festival omdat je dan meestal in een tent overnacht, hier zitten natuurlijk geen stopcontacten in daarom is een powerbank ideaal voor een festival. Je hebt verschillende soorten en maten powerbank’s, zo heb je een powerbank met 1 ingang die de accu van je telefoon grotendeels kan opladen. Maar je hebt ook powerbank’s die je accu van je telefoon meerdere keren kan opladen zonder tussendoor opgeladen te hoeven worden!